Партньори

СЪТРУДНИЧЕСТВО С ФИРМИ ОТ МОДАТА И ЛУКСОЗНИТЕ ПРОДУКТИ

Възможност за провеждане на стаж за студентите от Accademia del Lusso

Accademia del Lusso стартира сътруднически взаимоотношения с важни фирми от модния бранш и луксозните стоки, за да позволи на студентите си да разширят допълнително образователната си кариера и да се сблъскат директно с пазара на труда.

В тази връзка Отделът за чуждестранни взаимоотношения и Позициониране на Accademia del Lusso е изключително активен в подпомагане на срещите между заслужилите студенти и фирмите, чрез интересни възможности за стажуване, предложени на студента въз основа на посещавания курс на обучение.

Искате ли да станете партньор на Accademia del Lusso ?

Ако имате интерес да станете партньор на Accademia del Lusso , попълнете формата. През следващите дни с вас ще се свърже Отделът ни за Чуждестранни взаимоотношения и Позициониране.

Accademia del Lusso работи също така и с John Richmond, Massimo Ardizzone, Fashionist, Gold Black, Gruppo Zannier, Adecco Tourismo & Fashion, Verdeveronica, Verdissimo, Cream, Creamie, Kaffe, MB since 1965, Norr, One Piece, Snob, St. Martins, Miozzi, La Bottega, L'Autre Chose, Zanetti bimbi, Bertoletti 1882, Motivation, Modernwearing.