Ритейл Мениджмънт

курс за управление на продажбени пунктове

Структура

  • Продължителност на курса: 3 месеца

Местоположение

Милано - Рим - Белград - София

Посещението е задължително и е възможно да се избира измежду два начина на преподаване: индивидуално или колективно.

Курсът

Сред съкратените курсове по мода на Accademia del Lusso, този Съкратен Курс подготвя фигурата на retail manager, един изключително търсен професионалист, особено от когато фирмите започнаха да променят дистрибуцията с отварянето на директни продажбени пунктове. Неговата позиция се равнява на тази на търговския директор на структура с широко разпространение.

Ръководи началник районите, инспекторите, управителите на магазини и всички фигури участващи в процеса на продажба до крайния клиент, включително и стайлинговия мърчъндайзер.

Ритейл мениджърът отговаря пред генералната дирекция и собствениците, неговите задачи варират от стратегическо-икономическия анализ на пазара до избора и управлението на персонала в магазините.

С генералната дирекция решава стратегическите линии на дистрибуцията в Италия и чужбина и търси нови локации за магазините. Координира и определя сезонния бюджет на продажбените пунктове и персонала, следи доходността на магазините без да пренебрегва реструктурирането и изграждането на нови такива.

Изучавани предмети

  • Ритейл в обслужване на марката
  • Фокусиране върху клиента
  • Позициониране на ритейла в луксозната мода
  • Новите тенденции в постоянно променящия се ритейл
  • Упражнения по ритейл
Поискайте информация сега!