Стайлинг Консултант

Професионален курс по мода

Структура

Продължителност на курса: варира от минимум 6 месеца до максимум 8 месеца. Посещението е задължително и е възможно да се избира измежду две форми на преподаване: колективно и индивидуално.

Местоположение

Милано - Рим - Белград - София

Цели

Сред различните модни курсове в Accademia del Lusso, този за стайлинг консултанти има за цел да предостави конкретна подготовка по стайлинг съветите, и да придружи студента в изграждането на неговия бизнес като консултант и свободно-практикуващ професията. Курсът предлага на новите участници в модната система един компас за плаване в сложния свят на модата, предоставяйки един добър и съвременен познавателен и оперативен инструмент. Стайлинг консултантът е една професионална фигура, която все повече се търси от лицата в шоубизнеса, спорта, политиката, мениджмънта на големи компании и от всички онези, които по лични или професионални причини, желаят да си изградят един успешен образ.

Професията Стайлинг консултант се радва на огромно развитие и в Италия. Разрастващата се икономическа експанзия на стайлинг индустрията, се нуждае от подготвени и конкурентоспособни професионалисти, които не отстъпват по нищо на конкурентните си колеги от другите държави.

Едно училище за мода, като Accademia del Lusso, е в състояние да предостави всички необходими инструменти за работа в тази сфера.

Специалисти в областта

Курсът има за цел да обучи експерти като Персонален шопинг съветник, Стайлинг Консултант и Стилист на знаменитости.

Поискайте информация сега!