Модни Събития

Курс за планиране на модните събития

Структура

Продължителност на курса: варира от минимум 6 месеца до максимум 8 месеца. Посещението е задължително и е възможно да се избира между два начина на преподаване: колективно и индивидуално.

Местоположение

Милано - Рим - Белград - София

Цена

6.900 евро

Цели

Сред отделните курсове на Accademiа del Lusso, този по Модни събития има за цел да обучи една фигура, в състояние да управлява всички аспекти, характеризиращи събитията, които са все повече в центъра на инвестициите на брандовете и на фирмите, които се движат в модния пазар, луксозните стоки и висшата класа.

Става въпрос за една фигура, която притежава точните познания за различните дейности, чрез които е възможно да се достигне, успешно, до създаването и организирането на дадено събитие. Ревюто е най-важният пример, сред събитията, които модният пазар предлага. Чрез изследването на динамиките, които го структурират е възможно да се разберат методиките и инструментите за поемане на една или повече позиции, за работа по събития свързани както с модата, така и с други сходни контексти.

Едно училище за мода, като Accademia del Lusso, е в състояние да предостави всички необходими инструменти за работа в този отрасъл.

Професионалисти в областта

Курсът, конкретно, има за цел да обучи фигури като Отговорник Координиране на Събития, Отговорник Проектиране и Реализиране на Модни Събития.

Поискайте информация сега!