Академия за мода

Accademia del Lusso

Accademia del Lusso е основана през 2005 г. с цел да осигури висококачествено обучение на мотивирани млади хора, които желаят да градят кариера в сферата на модата, на професионалисти в тази област, които искат да се усъвършенстват и да обновят познанията си. Целта на Института е да подготви завършени професионални кадри, които имат глобално виждане за всеки един етап от създаването до продажбата в сферата на висшата мода, които да са в състояние да я развият и да имат конкурентноспособен начин на работа.

Метод на обучение

Методът на обучение на Accademia del Lusso се основава на един иновативен подход, който следва два тясно свързани профила: техническо-креативният и мениджърския.

Уникални преподавателски способи

Начинът на преподаване на Accademia del Lusso е уникален и благодарение на авторитета и опита натрупан в тази сфера от преподавателите, които са утвърдени професионалисти в различните области на модата. Именно за това училището за мода е в състояние да предостави на своите ученици една многопластова подготовка, която се обновява постоянно и е свързана с пазара на труда.

Признания

Сред различните признания получени от Accademia del Lusso трябва да се отбележи Наградата за кариерно развитие и Модни професии от раздел “Институти и Академии за Мода” връчена по време на Roma Fashion White 2007.

Модни курсове

Магистърска програма в възможност за стаж

9 месеца учебни занятия, насочени към създаването на една професионална фигура, която да свързва креативната мисъл и пазара.

Следдипломни курсове

курсове предназначени за всички ученици завършили средно образование, които желаят да получат технически и професионални познания.

Професионални курсове

тяхната продължителност е от минимум 6 месеца до максимум 8 месеца с индивидуално или групово посещение, подходящи за хора, които искат да задълбочат и усъвършенстват професионалните си познания спрямо търсенето на фирмите развиващи висша мода и лукс.

Съкратени курсове

продължителността им е 3 месеца, с индивидуално или групово посещение, идеални за тези които искат да получат познания с конкретна насоченост.

Поискайте информация сега!